در بیمه درمان تکمیلی توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
سلام بهترین گزینه بیمه دندانپزشکی کدومه؟
3 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام و درود
معمولا  شرکت های بیمه در پوشش هزینه های دندان پزشکی ضعیف عمل میکنند
منظور از هزینه های دندانپزشکی تمام هزینه های درمانی جز زیبایی و ارتودنسی است
و شرکت بیمه ای که پوشش درمان تکمیلی به ادارات و سازمانها یا بطور انفرادی ارایه میدهد سعی میکند که سقف پوشش دندان پزشکی را با حداقل مبلغ پوشش دهد و از طرفی به شرکت هایی این پوشش را ارایه دهد که تعداد پرسنل و بیمه شده آن بالای دویست نفر باشد  بطور مثال  شرکت بیمه ملت اولین شرکتی است که درمان تکمیلی خانوادی ارایه میدهد  در آن سقف پوشش دندان پزشکی  را پوشش میدهد ولی با سقف تعهدات پایین و در بهترین حالتش دندان پزشکی را تا سقف یک میلون تومان پوشش میدهد

البته اخیرا کارتهایی در بازار بیمه پخش شده است که در توضیحاتش آورده شده است که بیمار با مراجعه به مراکزی که اعلام نموده اند میتواند  پنجاه درصد هزینه دندان پزشکی را تا سقف یک یا دومیلیون  تخفیف بگیرد که در این مورد باید عرض کنم ارایه دهنده گان این کازتها شرکت بیمه ای نیستند و این کارتها با قوانین بیمه ای سازگار نیست
در جمع بندی عرایضم پیشنهاد میکنم که در خصوص پوشش دندان پزشکی درمان تکمیلی انفرادی بیمه ملت تحقیق نمایید