در سوابق بیمه توسط
با سلام کارشناسی ارشد هستم قبل از دوران دانشگاه سابقه پرداخت بیمه داشته ام حال جایی مشغول به کار شده ام آیا امکانش هستم زمانی تحصیل رو با پرداخت حق بیمه به عنوان سابقه محسوب کرد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام خیر وقتی که شما دانشجو بودید ودرکارگاهی فعالیت نداشتید امکان این که مدت دانشجویی رو بخواهید ادعای سابقه نمایید قابل قبول نمیباشد