در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام ، من بیمه عمر بشوم و مهاجرت کنم به کشور دیگه حتی در صورت تغییر تابعیت باز از مزایای بیمه عمر برخوردارم.
4 پاسخ
توسط (27,330 امتیاز)

با سلام

بله، در بیمه نامه های عمر و تشکیل سرمایه، محل اقامت و یا تابعیت افراد تعیین کننده نیست. برای اتباع خارجی ساکن در ایران، گواهی قانونی مهاجرت و برای افرادی که از ایران خارج می شوند، معرفی یک نفر مقیم ایران برای انجام امورات بیمه ای به شرکت بیمه کفایت میکند.

موفق باشید