در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (328,530 امتیاز)

در اثر حادثه کار دستم رفت زیر دستگاه پرس و چهار انگشتم قطع شده است و 45٪درصد برام کار افتادگی زدن چگونه حقوق کار افتادگی جزئی  مشخص میشود.و مبلغش  حدودا چقدر است؟؟

مربوط به سوال : آیا به کار افتادگی جزئی عیدی و پاداش تعلق میگیرد ؟

1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام با درنظر گرفتن دستمزد که در لیست واریزی به بیمه میباشد وبا درنظر گرفتن درصد کارافتادگی وسابقه واریزی تا زمان حادثه