در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط

سلام . من چند ماهی است بیمه عمر «مان» مربوط به بیمه ایران خریداری کرده ام.

  1.  سود این نوع بیمه را چگونه میشه بالا برد ؟
  2. آیا بیمه عمر در مقابل سرمایه گذاری مثلا در زمین و مسکن و امثالهم منطقی است ؟
  3.  چه تضمینی هست در زمان بازنشستگی شرکت بیمه ورشکست نشود پابرجا باشه

ادمین: لطفا سوالات خود را جداگانه مطرح نمایید.

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و درود

دوست عزیز تبریک به آینده نگری شما جهت تهیه بیمه عمر و سرمایه گذاری

  • 1- راه های بسیاری برای بالا بردن سود بیمه های عمر نسبت به جدول اولیه وجود دارد،علاوه بر واریز به اندوخته برخی از نمایندگی ها و یا شرکت ها دارای طرح های تشویقی متعدد برای این مسئله هستند اما ابتدایی ترین روش همان واریز به اندوخته می باشد.جهت اطلاع از نحوه ی افزایش سود خود با یک مشاور بیمه ای مشورت نمایید.
  • 2- مقایسه کردن روش های سرمایه گذاری روش جالبی نیست چون هر یک مزایا و معایب خود را داراست اما به قولی "نباید همه ی تخم مرغ ها را در یک سبد گذاشت"

از مزایای خرید بیمه می توان چنین گفت :در زمان مشکل و بحران های مالی معمولا به حساب بانکی و یا اموالی که سریعا قابلیت نقدینگی دارند مراجعه میکنیم اما کمتر به حساب بیمه ای خود دست میزنیم.

دز زمان مدت بیمه نامه علاوه بر سود و سرمایه پوشش بیمه ای هم داریم.

بعد از اتمام مدت قرارداد مستمری مادام العمر خواهیم داشت.

قابل مصادره توسط طلبکار نیست.

شامل قانون مالیات نمی شود.

سود آن هر سال مثبت خواهد بود و ثابت و یا منفی نمی شود.

آیا خرید زمین ، مسکن ،افتتاح حساب بانکی و یا امثالهم این مسائل را پاسخ گو خواهد بود؟

3- در بیمه های عمر برخلاف رشته بیمه ای های دیگر 40 درصد از حق بیمه پرداختی شما به بیمه مرکزی و بیمه اتکایی پرداخت می شود این مسئله موجب شده تا بیمه نامه ی شما پشتوانه ای محکم تر داشته باشد چرا که در صورت ورشکستگی شرکت بیمه ، بیمه ی مرکزی به وسیله ی همین 40 درصد قرارداد بیمه ای شما را ادامه داده و در انتهای قرارداد شما سود و مستمری خود را خواهید داشت.حال برخی شرکت های بیمه ای دارای بیمه اتکایی داخلی و برخی مانند بیمه کارآفرین هم بیمه اتکایی داخلی داشته و هم بیمه اتکایی اروپایی دارند.

با تشکر از شما