در سازمان تامین اجتماعی توسط (120 امتیاز)
با سلام

یکی از اقوام ما بدلیل مشکلات شدید مالی برای برقراری مستمری مادرشون که فوت شده میخواد از همسرش طلاق رسمی بگیره تا بتونه مستمری دریافت کنه

نکته مهم اینجاست که بعد طلاق میخوان صیغه کنند و در یک منزل زندگی کنند ایا بازرس ز تامین اجتماعی برای تحقیق میاد یا خیر

و اگه بفهمن چی میشه
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام چنانچه سازمان تامین اجتماعی متوجه کار شما بشوند یا گزارشی بابت این کار به تامین اجتماعی داده شود از طرف تامین اجتماعی بازرسی سه نفره انجام میشود  واثبات شود که طلاق صوری بوده با ارایه دادخواست علیه شما مبنی برصوری بودن طلاق دستور قطع مستمری ودرخواست ضرر وزیان رو علیه شما میگیرد بهتر است این کار انجام نشود