در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام در دفترچه بیمه بنده ذکر شده مشمول کسر فرانشیز میخواستم بدونم به چه معناست
سپاس
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نوی شما مبارک باشه.

فرانشیز،میزان پول پرداختی از جیب شماست هنگام پرداخت صورتحساب.

یعنی فرانشیز در اصل پرداخت بخشی از صورتحساب توسط بیمه شده،یا دریافت کننده سرویسهای درمانی میباشد که معمولا بین ۳۰٪ تا ۱۰٪«می باشد.

بدین معنی که اگه شما خدمت پزشکی دریافت کرده باشی که هزینه اش مثلا ۵۰۰ هزار تومنه،فرانشیز، اون مبلغیه که باید شما از جیب خودت بپردازی.

مثلا فرانشیز ۱۰٪ یعنی از ۵۰۰ هزار تومن معادل با ۱۰٪ یعنی ۵۰ هزار تومن رو شما باید بپردازی.

یا فرانشیز ۳۰٪ یعنی ۱۵۰ هزار تومن رو شما باید مستقیما از جیب خودت پرداخت کنی.