در بیمه درمان تکمیلی توسط
ایا بیمه اتیه سازان حافظ هزینه عمل انحراف بینی را می دهد؟؟و ایا حتما باید عمل در بیمارستان های طرف قرارداد باشد؟
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،سال نوی شما مبارک باد.

من در حال حاضر نمی دانم که شما تحت پوشش چه ارگان یا سازمانی با آتیه سازان قرارداد دارین.

ولی این رو میدونم که اگر جراحی تون زیبایی نباشه،آتیه سازان تا میزان سقفی که در قراردادتون وجود داره،بشما پوشش میده.

اونم با کسر فرانشیز داخل قراردادتون،که ممکنه بین صفر تا ۳۰٪ باشه.

برای دانستن میزان سقف پوشش و فرانشیزتون باید از امور اداری یا رفاه و یا منابع انسانی تون سوال کنین.

اگه عمل تون در بیمارستان های طرف قرارداد و با معرفی نامه باشه،قطعا بنفع شماست،وگرنه در بیمارستانهای دیگه اگه اون عمل انجام بشه با نرخ اون بیمارستان که ممکنه بین ۴۰٪ تا ۷۰٪ هزینه اش بیشتر باشه باید انجام بدین و مازاد اون مبلغ تا سقف تعهد بیمه تکمیلی تون رو باید از جیب تون بپردازین.