در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام خسته نباشيد عيدتون مبارك
راجب به بيمه تكميلى سوالى داشتم
من ترنس هستم براى هزينه عمل تطبيق ميخواستم ببينم خودم ميتونم خودمو بيمه كنم و اينكه اصلا بيمه هزينه عمل من رو تا چه سقف ميتونن بهم كمك كنن يا اصلا بيمه شامل اين عمل ميشه و بايد چقدر پرداخت كنم تا بتونم عمل كنم و كدوم بيمه ميتونم قرارداد ببندم
ممنون
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

بیمه پایه شما(تامین اجتماعی یا سلامت و یا...)هزینه های این نوع عملخاص را در صورتی که با تجویز پزشک باشد تا سقف 30 درصد هزینه های آن پرداخت مینماید ولی بیمه درمان تکمیلی که باید از شرکتهای بیمه گر تهیه شود برای این عمل فقط درصورتی که بیمه درمانتان انفرادی نباشد بین هفتاد تا نود درصد هزینه های آن را متقبل میشود لازم به ذکر است هر نوع بیمه تکمیلی انفرادی این عمل را به دلیل شرط سلامت در زمان بیمه نامه پوشش نخواهد داد