در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام من کارگر یه شرکت تولیدی با حقوق ۱/۳۰۰/۰۰۰ تومان ماهیانه هستم میخوام بیمه عمر بخرم چه پیشنهادی دارین
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز قبل از اینکه شرکتی رو به شما پیشنهادبدم اول باید شرایط شما سنجیده بشه که چه انتظاری از بیمه ی خودتون و شرکت بیمه ای خودتون دارین ، چه مبلغی رو به چه صورتی میتونین پرداخت کنین و ...

توصیه میکنم اول با یک مشاور صجبت کنین و همه ی این مسائل رو با ایشون مطرح کنین تا بهترین رو به شما معرفی کنن.

میتونین الان به لینک تلگرامی که در انتهای این متن هست و یا شماره ی درج شده در تلگرام پیام بدین تا با شما در این رابطه مشورت بشه.