در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام.من دو ماه پیش تصادف کردم که مقصرخودم بودم باماشینی که تصادف کردم نه خسارت جانی داشت نه مالی اون طرف هم از من شکایت نکرد ولی سرنشینی که در ماشین بنده نشسته بود فکس شکست و نیاز به جراحی داشت

 اولا که بیمارستان دولتی بود ولی مبلغ ده میلیون تومان از مادریافت کرد که مقداری از اون پول هم اضافه اومد و خانواده اون طرف باقی پول که دومیلیون بودا بیمارستان پس گرفتن به من ندادن

سوالم اینه بعد از حکم دادگاه پول دیه را می‌تونم ازاون ها بگیرم؟ یا این پول هم مال اوناست و اینکه چرا بیمارستان هزینه رو ازاده من گرفته من هیچ اطلاعی از اینکه نباید بدم نداشتم بیمه همه داشتم
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

اولا بیمارستان تخلف کرده و نباید اصلا از مسدومان حوادث رانندگی پولی رو بابت درمان وعمل و .... بگیرد و چناچه گرفت باشد می توانید با اطلاع بازرسی وزارت بهداشت مبلغ پرداختی خود را کامل  دریافت کنید و از اون اشخاص نیز ریکاوری کنید و کلیه هزینه ها برعهده بیمه می باشد