در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (329,890 امتیاز)

در صورت درخواست سپرده اولیه، دقیقا چند درصد از سود توافق شده، بابت هزینه های بیمه گری کم شد؟ و میزان این کم شدن به چه صورت است ؟ آیا سالانه متغییر است ؟

مربوط به این سوال : سودی که به سپرده اولیه بیمه عمر تعلق میگیرد سود مشارکت سالانه است یا سود قطعی

1 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام و احترام

جهت اطلاع از پاسخ خود لطفا به لینک زیر مراجعه نمایید.

سودی که به سپرده اولیه بیمه عمر تعلق میگیرد سود مشارکت سالانه است یا سود قطعی