در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (160 امتیاز)

با سلام،

سوالی که مطرح میشود :

  1.  سودی که به سپرده اولیه ای که در بیمه عمر قرار می گیرد دقیقا چه سودی است ؟ ( تضمینی، یا قطعی حاصل از سود مشارکت ) ؟
  2.  این سود هر چند وقت به چند وقت مرکب می شود ؟

سپاس

2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز از روز اول بعد از واریز حق بیمه شرکت بیمه به حساب شما سود پرداختی شرکت را منظور خواهد کرد که در بیشتر شرکت ها همان سود مشارکت می باشد.

اما سیاست شرکت ها در پرداخت و واریز ها متفاوت از یکدیگر است.برخی سود مشارکت را سالانه به حساب بیمه گذار واریز می نمایند و برخی دیگر تنها سود تضمینی را سالانه به بیمه گذار پرداخت و اختلاف سود تضمینی و مشارکت را پس از اتمام قرارداد به حساب بیمه گذار واریز می نمایند.

به عنوان مثال شرکت بیمه کارآفرین در پایان هر سال سود مشارکت بیمه گذار را محاسبه کرده و به حساب بیمه ای ایشان واریز می نماید و جزو معدود شرکت های بیمه با این رویه است.

سود به صورت کلی و همیشه مرکب روز شمار می باشد که همین امر سبب رشد بسیار خوب سود شما خواهد شد اما واریز به حساب بیمه گذاران به همان شیوه در توضیحات بالا خواهد بود.