در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام. من حدودا شش ماه قبل بیمه عمر بیمه ایران (مان) خریداری کرده ام. هدف من بازنشستگی بعد از حدود ده سال و دریافت مستمری قابل توجهی می باشد.

با خود فکر کردم ای کاش اینکار را مثلا پنج سال پیش میکردم. سوالم این هست که آیا میشه مثلا حق بیمه پنج سال آینده را یکجا پرداخت کنم که پنج سال به سنوات پرداختی من اضافه بشه و جبران این پنج سالی که دیر برای بیمه مان اقدام کرده بودم بشه ؟
3 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

دوست عزیز امکان خرید سنوات گذشته در بیمه عمر وجود ندارد اما راه حل هایی جهت افزایش سود شما در صندوق هست ، به عنوان مثال پرداخت یکجای حق بیمه ، واریز به اندوخته و ...

توجه کنید که پرداخت یکجای حق بیمه و یا واریز حق بیمه چند سال ، تاثیری در مدت زمان قرارداد شما نخواهد داشت و تنها در میزان سود شما موثر خواهد بود که البته در صورت تمایل و رسیدن به مبلغ اندوخته ی مورد نظر خود می توانید بیمه نامه ی خود را بازخرید کرده و مستمری خود را شروع نمایید.