در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام در بیمه ی عمر 5 ساله ایا مبلغ پرداختی در پایان دوره قرار داد برابر با بیمه ی عمر 10 ساله است.
2 پاسخ
توسط (33,930 امتیاز)

با سلام

دوست عزیز صد در صد در صورتی که حق بیمه یکسان باشد مبلغ پرداختی یکسان نخواهد بود چرا که بیمه های عمر در بخش سرمایه گذاری دارای سود روز شمار می باشند. پس اندوخته ی ده ساله و پنج ساله یکسان نخواهد بود.شاید پرداختی حق بیمه یک میلیون تومانی در 5 سال با پرداختی پانصد هزارتومانی ده ساله یکسان شود اما در حق بیمه های یکسان خیر.