در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
سلام.خوبین؟خسته نباشید.

ببخشید من سکو کار میکنم.بندر عباس.شرکت میگه باید در هر ماه ۲۴ روز کار کنید که براتون بیمه رد بشه..................................در عین حال من ۶ روز مرخصی گرفتم به علت تصادف شدید پدرم مجبور شدم ۱۴ روز مرخصی بگیرم......................حالا شرکت میگه چون ۲۴ روز حضور در کارگاه نداشتی بیمه برات رد نمیکنیم.......یعنی اون ۱۴ روز که مرخصی گرفتم رو نمیخوان بیمه برام رد کنن.........آیا این خلاف قانون بیمه اجباری تامین اجتماعی هست؟من باید چکار کنم که حق خودم رو بگیرم؟محبت کنین راهنمایی کنید.با تشکر.با احترام......
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
چنانچه شما برای آن ایام ،از شرکت مرخصی گرفته اید.باید حق بیمه شما به سازمان تامین اجتماعی واریز گردد.