در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با سلام،
بنده سال قبل برج 12 سال 94 بیمه عمر پاسارگاد انجام دادم،
سالیانه 1.200 ت و سرمایه 1 میلیون تومان،
اگر الان کنسل کنم،
تا الان 1.200 دادم بعلاوه 1 میشه 2.200 ت و همچنین اگر 0.15 درصد سود مبلغ سرمایه گذاری حساب کنیم میشه، 150 هزار و جمع نهایی 2.350 ت دست بیمه دارم،
چقدر هزینه بیمه گری و دفترو ... کم میکنن، میخوام بدونم،
۳۰۰ هزار بیشتره ؟
یه بنده خدایی بعد از ماه هشتم 400 هزار داده بود، و کنسل کرده بود 150 کم کرده بودن.
این چقدر کم میشه،
مبنای مبلغ محاسبه و کسر چیه؟
ممنون
1 پاسخ
توسط (320 امتیاز)
سلام دوست عزیز

ببینید شما یک سال تحت پوشش بیمه بودید و شرکت بیمه در قبال اون 1 میلیون و 200 هزار تومنی که از شما گرفته، این ریسک رو پذیرفته که اگر خدایی نکرده اتفاقی برای شما افتاد پاسخگو باشه و چندین برابر پول شما رو هزینه کنه پس مبنای محاسبه و کسر در سالهای نخست بیمه، نوع پوشش ها و ضریبی است که شما هنگام خرید بیمه انتخاب کردید. هرچی این پوشش ها بیشتر باشه بالطبع مبلغ بیشتری کسر خواهد شد. غیر از این، هزینه های مربوط به صدور و روند اداری و بیمه گری هم هست که در سال های اول از اندوخته کسر خواهد شد.

شما میتونید به جدول پیوست شماره یک بیمه نامتون که هنگام صدور بیمه نامه به شما تحویل داده شده مراجعه کنید و در ستون آخر از ارزش بازخرید بعد از یک سال مطلع شوید. فقط اون ستون ارزش بازخرید بر اساس سود فنی علی الحساب هست که چون شما یک سال از بیمه نامتون میگذره سود مشارکت هم بهش تعلق میگیره و مقدار اندکی بیشتر از اون مبلغ ذکر شده در جدول، ارزش بازخریدی بیمه نامه شماست.

در آخر به عنوان یک دوست پیشنهاد میکنم اگر امکانش رو دارید حتماً بیمه نامتون رو ادامه بدید چون یکسال از زمان بیمه نامه میگذره و با بازخرید اون چیز قابل توجهی عاید شما نخواهد شد که ارزش بازخرید داشته باشد درحالیکه در سالهای آینده حتماً مفید خواهد بود.