در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط
با سلام لطفاجهت احراز واحیا سوابق گذشته بیمه تامین اجتماعی با توجه به قرارداد سالانه کاری ومعافیت پرداخت سهم کارفرمایی شرکت تولیدی کشاورزی که از سوی تامین اجتماعی پذیرش نشده وکلیه حقوق ومزایای قانونی از سوی کارفرما پرداخت شده راهنمایی تا احقاق حق شود۰ باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه تامین اجتماعی از پذیرش لیستها خودداری میکند با طرح شکایت در دیوان عدالت اداری بر محکومیت تامین اجتماعی بر پذیرش لیستها اقامه دعوی نمایید