در پشتیبانی بیدبرگ توسط
چرا سوالی که طرح میشود و انتظار دارم پاسخ داده شود ، گاهی بدون پاسخ میماند ؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

سلام.

با تشکر از طرح سوال تون در مرجع سوالات بیمه.

اکثر سوالاتی که مطرح می شوند پاسخ داده میشود. ولی برخی سوالات بدون پاسخ می مانند. برخی دلایل عبارتند از:

  • سوال تکراری بوده و با جستجویی در سایت می توان آنرا پیدا کرد
  • نمایندگان و کارشناسان بیمه حاضر در مرجع سوالات جواب درست و کامل سوال را نمی دانند
  • سوال اداری بوده و می بایست حتما با شرکت بیمه ، سازمان تامین اجتماعی و یا بیمه سلامت تماس گرفته شود
  • سوال دارای محاسباتی می باشد که نیاز به سیستم کامپیوتری اداره بیمه می باشد که در اختیار نمایندگان و کارشناسان بیمه حاضر نیست
  • سوال در موقعی مطرح شده که با حجم سوالات به عقب کشیده شده و کارشناسی که  پاسخ را بداند اون سوال رو ندیده
  • سوال درست توضیح داده نشده  و یا اطلاعات بیشتری برای ارائه پاسخ نیاز بوده است
پیشنهاد من اینه که سوال تون رو مطرح کنید و اگه جوابی نگرفتید از طریق تماس با همون سازمان بیمه ای که مدنظرتون هست، پاسخ سوال تون رو دریافت کنید
شاد و سلامت باشید