در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
سلام در گروه های تلگرام تصاویر پخش شده است که نشان می دهد نمایندگان کارگران حقوق تعیین شده برای سال 96 رو امضا نکرده اند و این حقوق را قبول نکردند آیا این موضوع صحت دارد؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر این موضوع صحت ندارد و حقوق تعیین شده به توافق سه طرف (نمایندگان دولت، نمایندگان کارگری و نمایندگان کارفرمایی) رسیده است

بخشنامه حقوق 96

البته تصویری که شما مشاهده کرده اید برای قبل از امضای نمایندگان کارگری می باشد