در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط
باسلام بنده5سال بعنوان نیروی قراردادی اداره کار مشغول کار هستم پایان هرسال بامن تسویه حساب کامل میشود وتمام حق وحقوقم رامی گیریم .

حالا سئوالم این است باتوجه به تسویه حساب کامل در پایان هر سال آیا در سال جدید باید بامن قرار داد حداقل حقوق بسته شود یایا نه افزایش سایر سطوح دستمزد شامل من میشود؟

ممنون که با زحماتی که میکشید ابهام خیلی از ما را برطرف میکنید....موفق باشید
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
انجام تصفیه حساب کارگر در پایان هر سال مانعی برای افزایشات قانونی در سال جدید نخواهد بود.