در بیمه درمان تکمیلی توسط
درود. میخواستم بدونم داشتن بیمه تکمیلی برای مشاغل خود اشتغال هم آزاده؟

 این رو از این نظر میپرسم که شنیدم بیمه تامین اجتماعی به علاوه بیمه تکمیلی خیلی از هزینه ها رو پوشش میده، و اینجوری نیاز چندانی به بیمه عمر نیست، چون با پولی که نهایتا در پایان دوره بیمه عمر داده میشه نمیشه به عنوان حقوق ماهانه قابل قبول حساب باز کرد ولی تامین اجتماعی مستمری بهتری میده به صورت مادام العمر.

ممنون از توجه شما.
1 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست عزیزم جناب آقای سعید سلام،وقت بخیر.

برای مشاغل آزاد هم بیمه تکمیلی مانند تامین اجتماعی اختیاری هست.

میتونیم با شرکت کمک رسان ایران (sos) براتون انجام بدیم.

در صورت تمایل به تلگرام بنده پیام بدین تا شرایطش رو براتون بفرستم.

ضمنا در نظر داشته باشین که هر کدام از این بیمه ها،شرایط خاص خودش رو داره و هیچکدوم رو نمیتونین با دیگری مقایسه کنین.

در شرایط عادی اگه بتونین هر کدوم از این بیمه ها رو ثبت نام کنین،عالیه.

در غیر اینصورت،بجای بیمه تامین اجتماعی(فقط برای درمان) میتونین بیمه سلامت رو جایگزین کنین که حال حاضر رایگان هست.

اصولا فلسفه بیمه های زندگی با بیمه های درمان تکمیلی فرق های زیادی داره.

قرارداد بیمه تکمیلی یه قرارداد یک ساله هست که اگر در طول این مدت شما نیاز به پوشش های درمانی داشته باشین میتونین بین۱۰۰٪ تا ۷۰٪ خسارت تون رو از بیمه تون بازپس بگیرین.

اگه در این مدت از پوششها استفاده کنین که هیچ،در صورت عدم استفاده از پوششها بعد از پایان قرارداد،یا باید قرارداد جدید منعقد کنین،یا دیگه پوششی ندارین.حق بیمه تون هم قابل بازپس گیری نیست.

اما در خصوص بیمه های زندگی(عمر):

حق بیمه پوشش های بیمه نامه در صورت استفاده یا عدم استفاده،با آپشن خاصی بنام ذخیره ریاضی(اندوخته) بیمه نامه،تبدیل به مبلغی جهت پس انداز شده و در سالهای آتی با گذشت زمان،تبدیل به پس اندازی قدرتمند شده که در هر زمان بصورت وام،بدون نیاز به ضامن،کاربرد آن را برای تان آسان تر خواهد کرد.

ضمن اینکه پوششهای بشرط حیات و فوت بیمه نامه،ارزش آن را دو چندان خواهد نمود.

خاطر نشان می کنم که فلسفه هر کدام از بیمه های یادشده،جدا از بقیه بوده،لکن مزیت بیمه های زندگی ،که با پس انداز و بازنشستگی می باشد با سایر بیمه های حال حاضر متفاوت است.

در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر میتونین همه روزه(حتی در ایام تعطیلات عید سال ۱۳۹۶) برای مشاوره رایگان تماسی با بنده داشته باشید.