در سختی کار و مشاغل سخت توسط
ایا کارگران ساختمانی که زیره نظر شهرداری کار میکنن جزو مشاغل سخت محسوب میشه یانه اگه محسوب میشه باچندسال حقه بیمه میتوان بازنشسته شد بنده در سازمان نوسازی و بهسازی اصفهان کارمیکنم و کارمون کارگری ساختمان میباشد
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام چنانچه اداره کار تشخیص بدهد که شغل شما در ماهیت سخت وزیان آور باشد مورد تایید قرار میدهد بستگی به نظر اداره کار دارد اگر که مورد تایید قرار بگیرد با بیست سال سابقه میتوانید بازنشسته شوید به شرط آنکه در طول این بیست سال بیشتر از365روز غیبت نداشته باشید