در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام میخواستم بدونم با 18 سال سابقه در شرکت های پیمانکاری مختلف که بیشتر در جنوب و سکوهای نفت گاز بوده در دریا و عسلویه البته 26 ماه از این سابقه بیمه بیکاری گرفتم که حداقل به 16  سال ان سختی کار تعلق میگیرد و15درصد جانبازی که البته سوابق پیوسته نیستند یعنی تمام سواق در بخش غیردولتی بوده و بیمه تامین اجتماعی ایا میتوانم تقاضای بازنشستگی بدهم.
ضمناً  47 سال سن دارم.
باتشکر
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام شما باید کل سوابق خود رو با ارفاق سختی کار که چنانچه اداره کار تایید نماید به 30سال و50سال سن برسد که بتوانید بازنشسته شوید