در دیه و بیمه خودرو توسط
باسلام
پدر بنده سال 95 تصادف منجر فوت داشته نظر به اینکه مبلغ دیه برمبنای روز رای دادگاه تعیین میشود نه روز فوت
میخواستم بدونم ما به التفاوت مبلغ دیه بین سال 95 با سال 96 رو چه کسی پرداخت میکنه سازمان بیمه گر(بیمه ایران) یا اینکه پدرم باید خوش پرداخت کنه؟
باتشکر
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بستگی داره بیمه نامنون رو کی تمدید کرده باشین اگر بعد از۲۹ خرداد باشه می توان از بیمه گرفت مابه التفاوت کرد  و اگر ما قبل باشه میشه از صندوق گرفت