در بازنشستگی و مستمری توسط
آیین نامه ارتقای منزلت بازنشستگان تامین اجتماعی چیست
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)

آیین نامه ارتقای منزلت و اعطای تسهیلات اجتماعی،فرهنگی،رفاهی به بازنشستگان(۶۰)سال به بالا(پیشکسوتان) مصوب ۱۳۸۴/۱۰/۲۵

  1. ماده ۱- صندوق های بازنشستگی مکلفند نسبت به صدور کارت شناسائی،برای کلیه بازنشستگان و افراد تحت کفل انان اقدام نمایند
  2.

    ماده ۲- بازنشستگان مشمول این آئین نامه می توانند با ارائه کارت شناسائی،از خدمات زیر بهره مند گردند و دستگاههای ذیربط موظف به همکاری با ایشان می باشند:

    الف- عضویت در کتابخانه های دولتی و وابسته به دستگاههای دولتی به صورت رایگان

    ب- استفاده از امکانات ورزشی در اختیار سازمان تربیت بدنی و دستگاههای اجرائی وابسته به دولت به صورت نیم بها

    پ- دیدار از مسابقات ورزشی که در داخل کشور انجام می شود،به همراه افراد تحت تکفل،به صورت نیم بها

  3. ماده ۳- صندوق های بازنشستگی موظفند ظرف سه ماه با هماهنگی شورایعالی بانکها،ضوابط پرداخت تسهیلات بانکی با سود مناسب را تدوین و براساس آن نسبت به معرفی آنان به سیستم بانکی،برای تسهیلات اقدام نمایند

    تبصره- سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است در قوانین بودجه سنواتی کل کشور اعتبار لازم  به منظور پرداخت مابه التفاوت نرخ سود بانکی به سیستم بانکی را پیش بینی و پرداخت نماید

  4. ماده ۴- صندوق های بازنشستگی موظفند باهماهنگی سازمان حج و زیارت حد اکثر ظرف سه ماه ضوابط مربوط به تخصیص سهمیه حج(تمتع و عمره) و سفر عتبات عالیات را برای بازنشستگان موضوع این آئین نامه تدوین و براساس آن نسبت به معرفی آنان به سازمان مذکور اقدام نمایند

    تبصره: نحوه اولویت بندی بازنشستگان برای تشرف به حج و عتبات عالیات،میزان پرداخت اولیه توسط آنان و نیز نحوه تقسیط مانده بدهی بابت تشرف به موجب ضوابط این ماده تعیین خواهد شد

  5. ماده ۵- صندوق های بازنشستگی موظفند پنجاه درصد هزینه بلیط مسافرت داخل کشور بازنشستگان و افراد تحت تکفل آنان را تا سقف یک میلیون ریال برای دو بار مسافرت در سال پرداخت نمایند.

    سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور موظف است بار مالی ناشی از این ماده را در قوانین بودجه سنواتی کل کشور پبش بینی و براساس اعلام صندوق های بازنشستگی به آنان پرداخت نماید.

    تبصره- مسافرت بازنشستگان با افراد تحت تکفل آنان در نیمه دوم سال با قطار به مشهد مقدس با تخفیف پنجاه در صد خواهد بود

  6. ماده ۶- وزارت رفاه و تامین اجتماعی موظف است دستورالعمل چگونگی پرداخت هزینه های دندانپزشکی،سمعک

    یا عصا برای بازنشستگان و همسر آنان و هزینه عینک در مورد خود آنان برای هر دوسال یکبار،ظرف شش ماه تهیه و برای تصویب مراجع قانونی ارائه نمایند

  7. ماده ۷- به منظور بهره مندی از خدمات بیمه ای، صندوقهای بازنشستگی کشوری می توانند با امضاءقرارداد با موسسات خدمات بیمه ای،ترتیبی اتخاذ نمایند که بازنشستگان صندوقهای ذیربط به صورت دسته جمعی بتوانند از خدمات بیمه ای مورد نظر با تخفیف های ویژه برخوردار گردند

  8.  ماده ۸ - وزارت رفاه و تآمین اجتماعی مسئول هماهنگی با دستگاههای ذیربط به منظور حسن اجرای این آئین نامه خواهد بود و موظف است گزارش اجرای این مقررات را تا پایان تیرماه هر سال به هیات وزیران ارائه نماید

  9. ماده۹- کلیه بازنشستگان و از کار افتادگان کشوری و لشکری و مستمری بگیران تآمین اجتماعی مشمول این آئین نامه می باشند

    تبصره- بار مالی ناشی از اجرای این آئین نامه برای مشمولین قانون تآمین اجتماعی توسط سازمان تآمین اجتماعی تامین خواهد شد.