در جریمه و بدهی بیمه توسط
با چند نفر از پرسنل تسویه کردن تا برج 8 و قرارداد سه ماهه بستن با پرستل تو این قرارداد با حداقل پرسنل رو استخدام کردن اما در لیست بیمه هم ترک کار نخورده
سازمان تامین اجتماعی اومده شرکت رو جریمه کرده که چرا حقوق رو کاهش دادی
الان ما با این رویه چیکار باید بکنیم راه حلی وجود داره یا خیر؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
اگر جزو کارگاه هایی هستید که دستمزد مقطوع برای عنوان شغل ها تعریف شده طبق قانون بیمه اجازه کاهش دستمزد رو ندارید و فقط اجازه تغییر عنوان شغلی با همان مبلغ دستمزد قبل رو دارید و اگر هم شرکتی هستید طبق قانون کار باید عمل کنید و باید پس از گذشت یک دوره (حداقل یک لیست بیمه ماهانه رد شود) دوباره کارگر را استخدام نمایید