در سازمان تامین اجتماعی توسط (140 امتیاز)
با سلام ایا میشود کانون بازنشستگی را در تهران تغییر داد  چون کانون بازنشستگی شهرری در جاده قدیم قم است ونسبتا دور میباشد ولی کانون مرکز روبروی پارک دانشجو  نزدیکتر وسر راستر است وداخل شهر است    و

سئوال بعدی ایا پرونده را میشود به شعبه دیگری انتقال داد بعد از بازنشستگی یا خیر  با تشکر
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام چنانچه محل سکونت شما تغییر کند میتوانید به نزدیکترین شعبه محل زندگی جدید انتقال دهید