در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
باسلام،

سوال اول اگر کسی با ۶ سال سابقه فوت شود و در سال اخر زندگی همزمان با بیمه پردازی فوت شود ایا مستمری کامل به بازماندگان وی داده میشود، یعنی حداقل اداره کار، یا حقوق ۶ روزه داده میشود؟

سوال دوم: ایا درصورت تعلق گرفتن حداقل اداره کار زوجه این شخص میتواند ازحقوق شوهرش انصراف و بدهد و برای حقوق پدری خودش اقدام کند
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز) 1 نشانه گذاری شده
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
با سلام چنانچه شرط ماده 75 رو داشته باشد یعنی از تاریخ فوت تا یکسال قبل سه ماه سابقه ومجدد از تاریخ فوت تا ده سال قبل یکسال سابقه داشته باشد حداقل حقوق اداره کار به ایشان تعلق میگیرد ایشان میتواند از هر دوحقوق استفاده کند