در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (109,850 امتیاز)
کارگری که مدتی در سرکار خود حاضر نشده و ترک کار کرده است طی دادخواستی به اداره کار محل ادعای سنوات خدمت می نماید حکم مراجع حل اختلاف چگونه است؟
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه کارگر ترک کار نموده باشد و کارفرما ترک کار وی را به اداره کار محل مربوطه اعلام نموده باشد به کارگر سنوات تعلق نخواهد گرفت.