در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (210 امتیاز)
باسلام وتحیت.

بیمه شده در حال حاضر  بیمه  پردازی‌ اختیاری با نرخ ۲۶% هستند. متولد ۱۳۴۰/۰۱/۱۵ سن ایشان اکنون درفروردین۹۶به۵۶سال تمام میرسد. و سابقه بیمه اجباری 471 روز در کوره اجر پذیری دارد مشاغل سخت و زیان اور. و الباقی بیمه اختیاری از سال ۱۷/۱۲/۷۶ که به مدت ۱۹سال ۱۳ روز. تا پایان سال ۹۵.؟

درمورد  اینکه  اساس  بازنشستگی ایشان  معطوف  به قانون ۶۰ سال سن ۲۰سال سابقه است در صورت که کسری سن تا ۶۰سال را در ۵۶ سال ۴سال اخر بیمه اختیاری خودشان را ادامه دهند  تاثیری در حقوق ومزیای مستمری ایشان نخواهد داشت.

ایا بابت ۴سال اضافی واریزی حق بیمه میتواند از سال ۵۷ تا ۶۰ سال را سالی ۳ ماه بیمه اختیاری واریز وقطع نمایید  .واگر فاصله  برای پرداخت حق بیمه بیشتر از ۲ماه باشد  اشکال ایجاد منماید.لطفا طبق ماده وتبصره قانون بازنشستگی با شرایط۲۰سال را مرقوم بفرمایید
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام اگر ایشان با بیست سال بازنشسته شود میانگین دو سال محاسبه میشود وچونکه شما قصد دارید این مدت رو واریز نکنید میانکین این دو سال آخر بسیار کم میشود اما با داشتن بیست سال اگر میانگین دو سال از حداقل کمتر شود مبلغ حداقل  رو به ایشان میدهند ولی با پرداخت چند سال آخر هم میانگین دو سال بالا میرود وهم به جای بیست روز با24روز بازنشسته میشود