در پرداخت حق بیمه توسط (190 امتیاز)
با سلام و عرض خسته نباشید. من با مدرک ارشد حسابداری و خانومم با مدرک کارشناسی مدیریت میخواهیم دو نفری یک شرکت خدمات حسابداری با مسئولیت محدود ثبت کنیم.

که خانومم رییس هیات مدیره و بنده هم مدیرعامل قراره بشم.

آیا خانومم میتونه بعنوان کارفرما معرفی کنیم تا من بیمه بشم؟؟

 و سوال دوم اینکه آیا میتونم از معافیت حق بیمه استفاده کنم؟؟

 اگر بله چطوری هست و چقدر تخفیف میدن و برای این کارها باید چکارکنیم؟؟ خیلی ممنونم....
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام بله همسرتان میتواند بعنوان کارفرما باشد ولی معافیت دولت به گروه حسابداری وحسابرسی تعلق نمیگیرد فقط معافیت شامل کارگاههای تولیدی که کمتر از پنج نفر کارگر دارند از این معافیت بهره مند میشوند