در بازنشستگی و مستمری توسط (310 امتیاز)
ایااگرکسی ازبستگان به شعبه تامین مراجعه کند وبناحق ادعای صوری بودن طلاق دخترمطلقه کندایاحقوق پدری ایشان قطع یامتوقف میشود،علیرغم وجود طلاقنامه قانونی
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام اگر گزارشی مبنی بر طلاق صوری ارایه شود در کل وقانونی نمیتوان این حقوق رو قطع کرد ولی چنانچه بازرسی تحقیقی 3نفره از طریق سازمان انجام بگیرد وگزارشات همسایگان این ادعا رو اثبات کنن وتامین اجتماعی بایستی با دستور مرجع قضایی مبنی بر توقف مستمری میتواند متوقف کندتا وضعیت مشخص شود