در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط (110 امتیاز)
من معلم حق التدریس هستم و تقریبا هر سه ماه یکجا حقوق می گیرم و حق بیمه یکجا کسر می شود

1- آیا می توانم دفترچه بیمه دریافت کنم؟

2- آیا برای تابستان که حقوق و بیمه ندارم می توانم بصورت اختیاری پرداخت کنم و از مزایای سابقه بازنشستگی و درمان استفاده کنم؟
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
هر شخصی که حق بیمه به سازمان تامین اجتماعی واریز میکند،حق دارد از مزایای دفترچه درمانی نیز استفاده کند.
در مدت 3ماهه تابستان میتوانید با انعقاد قرارداد بیمه اختیاری پرداخت کنید.