در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (7,050 امتیاز)
سلام

کدام کارگران عیدی دولتی می‌گیرند ؟
1 پاسخ
توسط (7,050 امتیاز)

  • همه کارگران مشمول قانون کار معادل ۶۰ روز مزد خود عیدی و پاداش می‌گیرند ولی عیدی کارگران شاغل در بخش‌های دولتی از فرمول عیدی کارکنان دولت تبعیت می‌کند.
  • البته بخشی از کارگران مشمول قانون کار در بخش دولتی مشغول کار هستند که این افراد بر اساس رأی هیات عمومی دیوان عدالت اداری در سال ۱۳۹۰ معادل کارمندان دولت دریافت می‌کنند و عیدی آنها از فرمول عیدی کارکنان دولت تبعیت می کند.