در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
تمام پست ها را نگاه کردم شاید بتوانم در باره سوال زیر اطلاعاتی کسب کنم ولی همه فاقد اطلاعات موثق بودند

با توجه به تصویب بودجه 96 و برنامه ششم بالاخره تبصره 24 برنامه ششم موثر بر سن بازنشستگی، بازنشستگی پیش از موعد (مردان) و نحوه محاسبه حقوق و پاداش حذف شد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام هنوز بعد از تصویب برنامه توسعه ششم هیچ گونه دستورالعملی  صادر نشده که به شما درباره سوالتان جواب بدهم انشاالله در اردیبهشت یاخرداد دستورات برنامه توسعه ششم صادر میشوند