در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط (7,050 امتیاز)
بعد از ثبت شرکت ها چه کارهایی باید انجام داد
1 پاسخ
توسط (290 امتیاز)

تکالیف  مالی و مالیاتی شرکتها و اشخاص حقوقی پس از تاسیس

کلیه شرکتها و اشخاص حقوقی مکلفند پس از تاسیس شرکت، اقدامات زیر را انجام دهند:

  • دریافت دفترچه ثبت نام اشخاص حقوقی و تکمیل آن با مستندات مندرج در دفترچه و تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد اقتصادی
  • پرداخت حق تمبر از تاریخ ثبت قانونی شرکت به مدت 2 ماه و از ماخذ نیم در هزار سرمایه ثبتی، جهت کلیه شرکتهای ایرانی مذکور در قانون تجارت به استثنای شرکتهای تعاونی
  • ثبت و پلمپ دفتر روزنامه کل در سال اول تاسیس حداکثر تا 30 روز پس از ثبت شرکت و در سنوات آتی قبل از شروع مالی با مراجعه و درخواست مسئولین شرکت توسط اداره ثبت شرکتها انجام گردد
  • دریافت کد کارگاه تامین اجتماعی و تسلیم ماهانه لیست بیمه حقوق کارکنان به سازمان تامین اجتماعی و لیست مالیات حقوق کارکنان به سازمان امور مالیاتی
  • ثبت نام کد اقتصادی جدید در tax.gov.ir و ثبت نام ارزش افزوده در vat.ir
  • دریافت کارت بازرگانی با ثبت نام در http://card.cscs.ir/?internetRegister=true
  •
  • اشخاص حقوقی مکلفند برای انجام معاملات خود صورتحساب صادر و شماره اقتصادی خود و طرف معامله را در صورتحساب، قراردادها و سایر اسناد مشابه درج و فهرست معاملات خود را به سازمان امور مالیاتی در پایان هر فصل و بطور الکترونیکی ارسال نمایید
  • تسلیم اظهارنامه ارزش افزوده 15 روز پس از پایان هر فصل
  • تسلیم اظهارنامه مالیات بر عملکرد اشخاص حقوقی تا چهار ماه پس از پایان سال مالی
  • نگهداری اسناد و مدارک و دفاترقانونی بطور دائم و ارائه آنها برای حسابرسی با درخواست مراجع قانونی مانند سازمان امور مالیاتی و ارزش افزوده و سازمان تامین اجتماعی و...
  • سایر موارد در صورت لزوم