در بازنشستگی و مستمری توسط (120 امتیاز)
اينجانب 19 سال سابقه كار در يك شركت كه سختي كار نيز به ان تعلق گرفته است را دارم و 21 سال قبل نيز 1 سال سابقه كار بدون سختي كار دارم .ايا الان مي توانم درخواست سختي كار بدهم يا بايد يك سال ديگر در شغل سخت و زيان اورم همچنان كار كنم؟
3 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام به 19سال، نه سال ونیم ارفاق تعلق میگیرد که جمع آن بیست وهشت سالونیم میشه ویکسال هم عادی به آن اضافه شود بسیت ونه سالونیم میشود که شش ماه کم دارید به شرط آنکه سن شما پنجاه سال تمام برسد اما چنانچه زیر پنجاه سال باشید یکسال دیگر در شغل سخت وزیان آور باشید بدون شرط سنی بازشسته میشوید