در سختی کار و مشاغل سخت توسط (170 امتیاز)
سلام، بنده با قرارداد خرید خدمت ازسال ۱۳۷۵ لغایت ۱۳۸۱ درشرکتی مشغول بکار بوده ام، وتمام عناوین شغلی ام نیز در فرم سخت وزیان آور تأییدشده است،  حال زمان بازنشستگی تامین اجتماعی اعلام نموده، ایام مذکور با قرارداد خرید خدمت مشمول قانون کار نبوده و در نتیجه ایام مذکور بصورت عادی در سابقه کاری ما محسوب میشود و توالی سابقه را از بین میبرد، این درصورتی است که بیمه ما بصورت ۳٪ در ایام فوق به تامین اجتماعی پرداخت شده است، ممنون ازارائه پاسخ
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
باسلام اگر مدت خدمت در زمان جنگ تحمیلی ودر منطقه عملیاتی بوده جز مشاغل سخت وزیان آور محسوب میشود وخدمت سربازی باعث از بین رفتن توالی سخت وزیان آور نمیشود