در مفاصا حساب بیمه توسط (7,050 امتیاز)
سلام

مهلت حسابرسی از دفاتر قانونی برای سازمان تامین اجتماعی یک سال است یا ده سال ؟
2 پاسخ
توسط (109,610 امتیاز)
بر اساس مصوبه پنجاه و سومین جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی مورخ  ۲/ ۹/ ۹۴ در مورد رفع مشکلات مرتبط با حسابرسی از اسناد مالی و دفاتر قانونی توسط سازمان تأمین اجتماعی برای کارفرمایان"مقرر گردید سازمان تأمین اجتماعی به پرونده های متراکم تا پایان سال ۹۴ رسیدگی نماید و از سال ۱۳۹۵ بازرسی پرونده های جدید، تا حداکثر یک سال بعد از سال مالی صورت بگیرد.

 در این خصوص مقرر شد بخشنامه ای در سازمان تأمین اجتماعی تدوین و ابلاغ شود.