در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (110 امتیاز)
باسلام بنده در یک شرکت ساختمانی مشغول بکار بودم که طبق نظر پزشک در مورخ ۹۵/۹/۱۳ ازکارافتاده کلی شناخته شدم باتوجه به اینکه جهت برقراری مستمری باید کارفرما بیمه ۱۳ روز را واریز نماید ولی متاسفانه واریز نمیکند بنده چکار باید بکنم.
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
چنانچه حادثه شما یا بیماری شما ناشی از کار بوده وکارفرما از واریز حق بیمه شما خوداری میکند بایستی به اداره کار محل مراجعه کنید وبرای حادثه ای که در محل کار رخ داده میبایست گزارش حادثه رو به تامین اجتماعی تا سه روز اعلام کنید اما اگر حادثه ناشی از کار نبوده هر ساختمانی که بخواهد شروع بکار کند میبایست جواز ساخت بگیرد وجواز ساخت با ارایه نامه تامین اجتماعی که کارگران خود را بیمه کند صادر میشود