در سوابق بیمه توسط (110 امتیاز)
با سلام.
حقوق بنده در فیش و حق بیمه و ... مشخص می باشد و در ظاهر مشکلی نیست.
مشکل از جایی شروع شده که وقتی رفتم سایت بیمه و سوابق رو چک کردم دیدم رقم خیلی بالایی بین مشمول بیمه (که نزدیک به خالص دریافتی هست) که تو فیش هست با رقم ثبت شده سوابق هست و سوابق حدود یک میلیون در یک ماه و بیشتر از 400 هزار تومان در سایر ماه ها بیشتر از مشمول بیمه هست.
الان که داره حق بیمه بیشتری نشون میده اشکال از کجاست؟
برای من مشکلی پیش میاد؟
می تونه شرکت عمدا این کار رو بکنه و این تخلفه؟
ممنونم
1 پاسخ
توسط (31,640 امتیاز)
با سلام

در برخی از موارد کارفرما برای کاهش هزینه های بیمه ای و مالیاتی اقدام به ارسال دستمزد کمتر از واقعیت می نمایند که تبعات بسیاری در زمان بازنشستگی، از کارافتادگی و فوت دارد ، برای حل، موضوع را با کارفرما مطرح نمایید

طرح شکایات از کارفرما از طریق ادارات کار امکانپذیر می باشد