در بازنشستگی و مستمری توسط (210 امتیاز)
سلام  فردی با سن ۶۰ سال میباشد و ۲۳ سال پرداخت حق بیمه اختیاری با نرخ ۲۶ درصد میباشد و یک سال نیم سابقه بیمه اجباری دارد در مشاغل سخت وزیان اور قبل بیمه اختیاری.

ایا به این فرد ۲۵ روز حقوق تعلق میگرد یا ۳۰.منظور از ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی چیست با تشکر
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)

بهترین پاسخ

ماده 111 قانون تامین اجتماعی

مستمری ازکارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

باسلام ماده 111 تامین اجتماعی میگوید حداقل حقوق مستمری بازماندگان ویا مستمری بازنشستگان ومستمری از کار افتادگی کلی جمع حقوق ومزایایشان نباید از حداقل حقوق کمتر باشد وشخصی که 23سال سابقه اختیاری دارد به اضافه تایید شدن سختی کار یکسال ونیم جمعا 24سال میشودوارفاق هم هشت ماه ونیم به 24 که باجمع ارفاق نزدیک بیست وپنج سال میشه وبه ایشان بست وپنج روز حقوق میدن که ماده 111میگه کسی که بالای بیست سال سابقه باشه حقوق بازنشستگی زیر حداقل نمیاد

نحوه افزایش حقوق مستمری بازنشستگی براساس ماده 96 و 111

در زیر جدول افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی برای سال 1401 آورده شده است:

افزایش حقوق بازنشستگان