در بازنشستگی و مستمری توسط (140 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام
خانمی 41 ساله هستم با 21 سال سابقه بیمه اجباری تامین اجتماعی میخواستم بدونم اگر یک  سال تا زمان بازنشستگی پیش از موعد (42 سال سن و 20 سال سابقه) بیمه بیکاری رد کنم. آیا در زمان بازنشستگی با 42 سال سن این یک سال آخر که بیمه بیکاری می باشد در مبلغ پول بازنشستگی دریافتی دخیل هست یا نه با توجه به اینکه معیار حقوق بازنشستگی میانگین دو سال آخر میباشد .
با تشکر
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام خیر میزان دریافتی محاسبه نمی شود ولی سابقه دریافتی به عنوان سابقه پرداخت بیمه محاسبه خواهد شد و شما می تونید با 21 سال سابقه بیمه اجباری و 1 سال سابقه بیمه بیکاری در مجموع 22 سال سابقه درخواست بازنشستگی دهید.

البته پیشنهاد می شود به هیچ وجه از بیمه بیکاری در 2 سال آخر منتهی به بازنشستگی استفاده نشود

در صورت اخراج از کار بیمه بیکاری بهتری است یا بیمه اختیاری