در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (120 امتیاز)
باسلام اينجانب به مدت 17 سال به عنوان كارگر قالبدار  در كارگاه موزاييك زني مشغول بكار بوده و هستم بعد از اين مدت متوجه شدم كه در ليست بيمه ارسالي از طرف كارفرما سمت كاري من اشتباها به عنوان كارگر  ثبت شده پيگيري نمودم و گفتند قابل اصلاح نيست خواهشمندم در اين مورد راهنمايي كنيد
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
بعلت تجربه کاری در این شغل به استحضار میرسانم:عنوان شغلی کارگران موزاییک سازی توسط بازرسان تامین اجتماعی تعیین میگردد.ودر مرحله بعد کارگر قالبدار با کارگر ساده آنچنان تفاوتی نخواهد داشت.