در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط
با سلام
ایا کسی که هنوز خدمت سربازی نرفته میتواند در کارگاههای مشمول قانون تامین اجتمایی مشغول کار شود و دارای سابقه بیمه شود.
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام انعقاد قرارداد کار با کسی که کارت پایان خدمت یا معافیت از سربازی ندارد، طبق قانون نظام وظیفه ممنوع است و مجازات خاص خود را دارد.

ولی در صورت اشتغال ، کارفرما موظف به پرداخت حقوق و مزایای وی بوده و حق بیمه ایشان نیز باید پرداخت شود. (ماده 148 قانون کار)