در هدیه ازدواج توسط (110 امتیاز)
سلام و عرض ادب

بنده کارمند رسمی دولت هستم که بیش از 10 سال هم سابقه بیمه تامین اجتماعی دارم و به تازگی ازدواج کردم. پس از عقد بنده، اداره ما به من پس از گرفتن مدارک ازدواج مبلغی تحت عنوان کمک هزینه ازدواج پرداخت کرد.

خواستم سوال کنم که با توجه به این هدیه ای که از طرف اداره به بنده داده شده باز هم می توانم از کمک هزینه تامین اجتماعی با مراجعه به شعبه مربوطه استفاده کنم یا خیر آیا خود کارفرما برای من این کار را انجام داده؟ یا ربطی ندارد؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام این پاداش ازدواج از طرف سازمان خودتان پرداخت شده چونکه پاداش ازدواج بایستی با امضا خودتان وافتتاح حساب در بانک رفاه واریز میشود