در بیمه بیکاری توسط (140 امتیاز)
با سلام

چند سوال در مورد دریافت بیمه بیکاری دارم

1- چه مدت بعد از گزارش دادن که دیگر مشغول فعالیت نیستیم زمان میبرد تا حقوق اول بیمه بیکاری رو تحویل بگیرم

2- ایا من که متاهل هستم بیمه بیکاری من از 65درصد سه ماه اخر محاسبه میشود

3-مجموعه که من مشغول فعالیت بود جمع شده است ایا بیمه بیکاری به من تعلق میگیرد

با تشکر
1 پاسخ
توسط (31,590 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه در مجموعه فوق دارای قرارداد یکساله بوده و نامه عدم نیاز داشته باشید میتوانید بدون هیچگونه ارتباطی با شرکت مزبور نسبت به دریافت بیمه بیکاری اقدام نمائید و حداکثر یکماه پس از اتمام قرارداد میتوانید نسبت به دریافت بیمه بیکاری اقدام نمائید و پرداخت حقوق بیمه بیکاری 55 درصد از حق بیمه واریزی شما محاسبه می گردد که این رقم کمتر از حداقل حقوق قانونی وزارت کار نمی باشد و در صورت داشتن افراد تحت تکفل به ازای هر نفر تا سقف تعیین شده معادل 10 درصد به بیمه بیکاری اضافه می گردد.