در حادثه ناشی از کار توسط (120 امتیاز)
با سلام
من ۱۲سال سابقه کار دارم و در طی این سالها  دچا ر دیسک کمر ،پارگی مینیکس زانو ،درد ارنج دست و افسردگی واضطراب ناشی از کار شدم که تمامی این مشکلات من توسط چندین متخصص معتمد شرکت مورد تایید قرار گرفته ولی شرکت هیچ گونه محدودیتی در قبال اینجانب قایل نمیشه  ،جدیدا کاری خیلی سخت به من دادن که حتی نمیتونم بعد کار کمرم و زانوم صاف کنم میگن همینی هست
ایا در قانونی هست که از من حمایت کنه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
2 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
به کار گماردن کارگر به کاری که توان انجامش را ندارد ،ممنوع است.در غیر اینصورت وایجاد حادثه میتوانید از طریق مراجع قضایی موضوع را پیگیری کنید.