در هدیه ازدواج توسط
شرایط دریافت هدیه ازدواج یک میلیون تومانی در سال 96 چگونه است؟
2 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام چنانچه بیمه شده ای بخواهد کمک هزینه ازدواج دریافت کند ازتاریخ ثبت ازدواج میبایست تا پنج سال قبل حداقل دارای 720روز سابقه داشته باشد ودر تاریخ ثبت ازدواج نیز بایستی بیمه پرداز باشدو مبلغ آن یه یک بیست وچهارم حقوق ومزایای مشمول کسر حق بیمه منتهی به تاریخ ازدواج پرداخت میشود